Dylan 090323 Globen

Ja, nu har man sett gubben i alldra högsta person. Vidare om själva uppträdandet vill jag knappt erkänna vad jag tycker. Då presentatören presenterade dylan in på scen den stunden var den bästa på hela kvällen. Jag har aldrig riktigt tyckt om dylans moderna sound, men är ändå glad över att han fortfarande rockar på.

-Your still the biggest musical genius ever to live


Giftstruma

Inte nog med att man blir yr och vilsen på morgonen så måste man käka en massa medicenering. Så är det. Å jag och min mage som knappt tål penicillin. Ja, illa mår jag av dom. Hjärtat står lita snabbt och hårt som en basketboll i händerna på ett proffs. Men nu har jag ialla fall hamnat på förbättrings stigen. Så jag snart kanske kan återvända till jobbet istället för att dega hemma dag ut och dag in.

22år är jag denna dag. Visst ung är jag fortfarande, men jag, som viljat ha en söt liten bulle i ugnen sedan jag vart tolv, har väntat ett tag nu på att den skall komma. Och nu kanske man skulle kunna snacka med karl här hemma om det, så  kommer Giftstruman! Inte en knatte på två år säger dom, kanske för det bästa i alla fall men det känns ändå hårt inuti mig.

Runt om kring mig växer magar till höger och vänster. Vilken lycka! Ja, det är nått så fantasiskt. Ett under i mina ögon. Jag hoppas att jag snart blir kry igen. Snart då, kan man plantera ett litet frö.


Bob


Äntligen tog jag mitt vett till fånga och köpte biljetter till ett musikaliskt geni. Eftersom gubben ska uppträda på 32 ställen under beloppet av ungefär lika många dagar har vi tur att han spelar i sverige först av alla. Fyfaan ska buggjäveln ha dö på sig själv?
Snart fyller han 68år. Och man undrar ju om han kommer hamna över sjutiostrecket om han fortsätter på detta vis. Jag hoppas att vi hinner få mycket mer från honom innan det e dax för karl och kila.
Inte bara e det konseren som är värd att tittas på, jag roades mycket av filmen I´m not there, även om jag inte förstod vad som skulle förstås. Mycket bra musik och bra skådespeleri.

Farsan min tycker oxå att Dylan är av ett geni, vilket han tyckt sen han började spela på 60-talet. Jag levde ju tyvärr inte då, skulle vart coolt å se poeten i sina bästa dar. Jag fick boken Dylan Biografin skriven av Howard Sounes av farsan. Den är lätt läst underhållande och intressant, jag har inte läst klart den ännu men de vore ju trist, då finns de ju inte nått kvar att läsa! 

Ioförsig finns det några böcker till jag vill läsa, lika så filmer finns kvar som måste ses. Men det blir en annan gång! 


 People seldom do what they believe in.
They do what is convenient, then repent
 - Bob Dylanmina senaste händelser (va är inte en blogg utan en massa bilder på sig själv)

Sommar: Sörmlandsleden...Som alltid måste firas: Halloween (jag o malin)NyårsaftonMina två älsklingar måste bara presenteras:
No.1 Min sötnos och hans lillsyrraNo.2 My sweet sweet Levin 1958


landet ba´

Jo du när man bor i en förorenad förort i stockholm e det
skönt att packa väskan och dra i väg till morsan o syrran
me vovvar. Nice e de ett tag men klart man längtar hem!

SYRRAN


RSS 2.0