Bokat och bestämt!

Nu har vi äntligen bokat biljett till Indien. Visum är på gång och planerna verkar gå perfekt. Pengar ska va löst och jag hinner träffa familj och vänner i mitt kära hem land innan jag sticker ännu längre ifrån dom alla. Det går inte att sätta ord på hur mycket jag längtar, inte heller hur länge jag har väntat på den stunden. Känns som en evighet för mig men en evighet värt att vänta på för något så underbart. Jag antar att mina känslor blir en aning förstärkta då mitt jobbläge just nu är så plågsamt, både psykiskt och fysiskt. Men snart e det över! I alla fall det närmasta halvåret eller så. :)
.

One in a million

Att ha en dröm om att resa och se sig om i världen har blivit mottligt manestream. Men för mig spelar det inte någon som helst roll om hela jordens befolkning har en och samma dröm, för mig är ändå min dröm lika unik och speciell som jag själv. Jag må slita med mitt svett och bokstavligt talat mina tårar för att nå mitt mål men jag vet att i slutändan, när jag befinner mig någonstans ute i världen att allt var värt det. De må vara värt det!
.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the things you did.
- Mark Twain
Twenty years from now you will be more disappointed
by the things you didn't do than by the things you did.
- Mark Twain
Vandra mot dina drömmar

Livet går runt och runt. Folk verkar går runt i cirklar, vissa står helt stilla. Det finns vägar som leder till otroliga platser, otroliga uppleverlser. Men människor verkar bara ta det vägar det känner till, vägar av trygghet, dom som ofta bara leder dig tillbacks till samma ställe. Ta stigen som för dig till fjärran, kanske kommer du se nått, lära dig något. Jag säger inte att jag har alla svaren, tvärt om. Jag vet att jag inte har dom men jag söker dom, en efter en. Aldrig kommer de att ta slut på frågor och då heller inte svar, det är det som gör allt så bra. Oändligt med kundskap och lärdomar.

Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter
- Martin Luther King Jr.
Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter
- Martin Luther King Jr
.

Bara lite skriveri

Nu är det knappt tre månader kvar. jag försöker att inte längta, försöker att tänka på dagen som är och inte den som kommer men det är nästintill en omöjlighet. Att snart slippa servera full norrmänn och istället ligga på en strand någonstans i Asien med en gitarr i min hand, eller kanske en bok. Vilket som blir fint. Bara vara, bara känna. Jajemensan. Men jag försöke att inte planera, inte tänka på det. Låta det bli ett miysterium, hur det blir allt. Nå ja.
.
You are the author of your lifes story, make it a good oneRSS 2.0