Spinnande Tankar


Det är väldigt intressant hur folk hanterar saker på olika sätt. Ibland kan man tydligt se hur folk spinner vidare på dåliga tankar istället för att bekämpa dom, nästan som om dom vill lida. Eller att dom vill att andra ska se hur dåligt dom mår och ge dom uppmärksamhet och förståelse. Men i denna värld finns det bara egen plåga. Folk vill inte se andras bekymmer för dom är för upptagna med sina egna.

Du väljer själv hur du vill må, vill du hellre se allt de mörka, för de finns det hav fyllda av eller väljer du och se de ljusa? Bekämpa det som tynger, jobba med det..om du vet själv vad som gör dig illa, håll dig då borta från det, har du bekymmer som du måste jobba för att lösa och få veck, gör då precis det. Se hur du kan lösa det och inte hur omöjligt det är att ta itu med.

Och klassikern som är så viktig, grubbla aldrig över det förflutna det gör dig aldrig nått gott. Ibland kan de va bra o se tillbaka på vad och varför men med en nyttig synvinkel. Vad som var, det kommer alltid vara, oförändeligt. Det som är och det som kommer är något du har makt över
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0